Sandvik Sandvik Aktiebolag är en global industrikoncern inom verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin, produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning.

Ca 11 000 användare nyttjar Time Keys SaaS lösning.

Epiroc Epiroc AB är ett svenskt verkstadsföretag, som bildades 2018 när det knoppades av från Atlas Copco. Epiroc tillverkar utrustning för gruv- och infrastrukturindustrierna.

Ca 3 600 användare nyttjar Time Key.

Södra Södra Skogsägarna grundades 1938 och är Sveriges största skogsägarförening. Södra är också en internationell skogsindustrikoncern som erbjuder produkter och tjänster för en global marknad.

Ca 3 500 användare nyttjar Time Key.

Plastal Plastal är en av de ledande leverantörerna av ytbehandlad, formsprutad plast till den europeiska fordonsindustrin. Företaget tillverkar och ytbehandlar interiöra och exteriöra plastkomponenter med system- och funktionsansvar.

Ca 700 användare nyttjar Time Key.

SSAB SSAB är ledande tillverkare av höghållfast tunnplåt och kylda stål. SSAB har egna bolag eller kontor i drygt 40 länder med försäljning över hela världen.

Ca 7 500 användare nyttjar Time Key.

Atlas Copco Atlas Copco Aktiebolag är ett svenskt industriföretag och verkar inom affärsområdena kompressorteknik, vakuumteknik, industriteknik samt energiteknik.

Ca 600 användare nyttjar Time Key.